Välkomstceremoni i blandade småskurar

För den här lille grabbens skull ställdes det till med partaj idag. Hans föräldrar passade samtidigt på att fira 10-årig bröllopsdag men det var helt klart minstingen som var festens huvudrollsinnehavare.

Vi hade fördrink i familjens trädgård och sedan traskade vi ner till klipporna för välkomstceremonin. Det var så vackert. Tänk om jag finge uppleva hälften av den kärlek och värme som de där tre har tillsammans…

 

 

Den svenska sommaren överraskade som vanligt och precis när vi sjungit den sista sången så öppnade sig himlen. Gästerna fick löpa gatlopp tillbaka till huset. De vackert dukade borden i trädgården var dränkta och det var ett jäkla pyssel att släpa in stolarna istället. Allt var lätt kaosartat men så småningom fick alla något att äta.

Vid halv nio-tiden nu på kvällen var jag helt slut och cyklade hem. Då hade jag varit där i 10 timmar och hjälpt till. De kommer att ha gott om disk att roa sig med imorgon 🙂

Annonser

One comment

  1. Jag är inte riktigt uppdaterad på såna här olika ceremonier… Men det här var ett alternativ till dop, eller?? 🙂

    Himla synd att vädret svek och dränkte hela dukningen osv – men slutet gott, allting gott!! 🙂

    Och den där Blogg.se-kossan borde skjutas…! >:-I Absolut INGENTING blev bättre med allt nytt som blev i och kring bloggplattformen för ett tag sen. Önskar att jag inte hade gått på erbjudandet, utan behållt det gamla ett tag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s