Otur i spel, tur i kärlek?

Det nya året inleddes med att jag kom sist i båda Yatzy-matcherna. Det måste väl betyda att det är dags för mig att ha tur i kärlek nu?

image

Det känns förresten obegripligt att jag ska börja jobba om ca 30 timmar. Den här ledigheten bara rann iväg. Dessutom är det fortfarande massor kvar att packa på undervåningen och flyttfirman kommer på fredag morgon. Voj, Voj!

Annonser

One comment

  1. Eller så kan du testa att köpa en lott, och se om du har sån tur så du kanske inte behöver jobba mer!? En sån där trissvinst där man skrapar fram 25000 i månaden för resten av livet (eller nåt sånt) känns bara mer och mer tilltalande. 🙂 Enda felet är att jag aldrig köper några lotter, och då blir det ju omöjligt att vinna…

    Nån vidare tur med frysboxar har jag inte heller haft idag. Allra ”bäst” var ju att företaget jag trodde mest på ang sortiment hemma, hade stängt idag på grund av inventering. De svarade inte ens i telefon… Och på deras hemsida gick det inte att få reda på vilka märken de säljer nu för tiden… Dumt!

    Men de får skylla sej själva – nu har jag i stort sett bestämt mej för att strax göra ett återbesök tillsammans med maken i en av de andra butikerna jag var i i förmiddags. De brukar inte sälja ”skit” där, så jag håller tummar och tår nu för att den enda boxen de har hemma för omgående leverans faktiskt blir BRA!!! <:-)

    (Den gamla frysboxen har inte tvärdött, men det är alldeles för varmt i den för att man ska våga/vilja vänta tills i nästa vecka med nyförvärv. I morgon finns inte tiden, och det skulle helt klart kännas lugnast om den nya kom i huset redan idag och inte på fredag eller till helgen…).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s