Klen vår i Göteborg

Jag har varit i Göteborg under helgen på ett balboa-läger, Minor Swing. Jag blev antagen i sista stund (söndag förra veckan närmare bestämt) så det var ren tur att jag kunde ordna både boende och transport.  Jag bokade in mig på Linné Hostel eftersom jag visste att två andra Stockholmsdansare skulle bo där. Det var helt ok. Man tillbringar ändå inte så mycket tid på rummet. Det sköna var att jag hade en dörr att stänga om mig så jag kunde sprida ut mina saker. Illaluktande strumpor bl.a 🙂

Det var ett jättebra läger och solen lyste starkt över Göteborg. Den där vårkänslan ville dock inte riktigt infinna sig. Jag såg en liten krokus som var på väg upp i en rabatt. I övrigt var det som Stockholmstrakten, fast ingen snö.

Jag ägnade mig åt fågelskådning genom bilfönstret på hemvägen och fick se, för mig, årets första tofsvipor som flaxade över en åker. Jippi!

Annonser

2 comments

  1. Göteborg är lä för gött. Jag är född där och gillar västkusten massor, men det ska va sol och vindstilla, vilket det inte är så ofta.
    Tur att du kunde stänga dörren, med tanke på strumporna !

  2. Annars brukar väl just Göteborg vara en fin-fin stad att möta våren i!? Men bara du hade kul i övrigt så!! 🙂

    Jag har också spanat en massa efter fåglar de sista dagarna. Tranor och forsärlor är jag mest nöjd med att äntligen ha kunnat räkna in – flera veckor senare än vanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s