Het matlagning

Det är bäst att ha skyddskläder på vid chilihantering.

image

Frukterna förvandlades så småningom till en röra tillsammans med tomater, vitlök, ingefära och koriander.

image

Jag fick tipset om röran av en chef på jobbet. Vi är tydligen fler som odlar chili på kontoret 🙂

Annonser

One comment

  1. Med tanke på hur det kan bränna i huden efter närkontakt med chili (för att inte tala om i ögonen, ifall man har petat sej med fingrarna där efter att ha hackat chili…), så kan man ju undra om det egentligen är så bra för inälvorna att stoppa i sej stora mängder sånt!? 8-X Fast jag tycker röran ser jättegod ut – inget snack om den saken!! Och jag skulle gärna smaka – iallafall ett litet uns! :-)~

    Jag var ute i trädgården igår och pillade lite på solhattarna, och försökte räkna ut när man ska ta fröna. Vet du??? Jag gissar att de lossnar lätt när de är mogna – men för tillfället sitter de hårt fast. Hoppas dock att de mognar innan vintern?? Försöker minnas när jag fick mina frön, och jag tror iallafall att det var på senhösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s