Inte helt lyckade saffransbiscotti

Äsch. Det här att göra om recept så de blir LCHF-anpassade, det blir inte alltid bra.

Jag fick lust att baka och bestämde mig för saffransbiscotti. Vetemjölet bytte jag ut mot mandelmjöl och det var väl därför degen blev så knasig. Skorpeländerna blev väldigt svåra att skära, det blev mest smulor. Men goda smulor 🙂

image

Annonser

One comment

  1. Men bara dom SMAKAR bra så är det väl okej ändå!? 🙂 Jag ska göra såna skorpor (fast på traditionellt mjöl!) lite närmare jul – tror jag iallafall! Förutsatt att dottern känner för att ha en bakdag ihop med mej då, så som vi har haft ett par jular innan. Brukar vara så himla KUL, men nu är hon ju lite justerad (kan man säga… Knäopererad!) så vi får se hur det är med orken. Men jag hoppas att det blir av!

    Svar: Jodå, jag fick gjort min inlämningsuppgift i tisdags – bara en dag för sent, alltså. Siktar på något liknande den kommande veckan! <:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s