Att tugga i sig julpyntet

Första steget för att mota ut julen är att börja tugga i sig pyntet, eller hur? 😉

 
image

Trots att de hängt där i några veckor så smakade de gott!

Annonser

3 comments

  1. Och äta upp alla chokladkartonger, som diverse besökare som var hit kring jul och nyår hade med sej…! Aldrig är jag så glad åt min nötallergi som vid den här tiden på året, för jisses som jag väl hade glufsat i mej om jag hade tålt samtliga praliner! 8-X

    Över till lite nyttigheter istället. Jag har bestämt mej för att odla chili och paprika i sommar. Det är väl inte försent än att fröså såna, eller???

  2. Vad bra att det är rätt tid att så nu – vet att jag såg ett blogginlägg nånstans där någon hade sått chili redan i december, fast denne skrev nog också att det var i tidigaste laget. Tänkte att jag skulle kolla nu i helgen om fröerna har kommit fram i butikerna än. Kanske inte på Ica och så, men typ på gardencenter och liknande? 🙂 Vore jättekul att få testa några av dina frön! Gör inget om de är starka, för jag ämnar nog torka de flesta och göra chiliflakes eller chilipulver.

  3. Jag nändes varken äta upp pepparkakshuset eller krascha det. Jag packade ned det i silkespapper i en kartong till nästa år. Har gjort det en gång förr och huset blev som nytt när jag fick pudra på lite nytt florsocker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s