På bar gärning

Titta vem som sover i linneskåpet!

image

image

Jag vet ju att han gör det ibland och jag har försökt att hålla honom borta genom att blockera garderobsdörren med en pall. Det stoppar inte kattrackarn. Han knuffar upp dörren i alla fall. Och notera att han INTE ligger på handduken som jag lagt ut för att skydda det övriga linnet.

Annonser

8 comments

 1. Förlåt ett skratt här, vi har också ”bekymmer” med Plexi, vår ”vita” katt. Hon älskar att ligga på det som är vitt, speciellt när det är nytvättat. Vi har gett upp – när hon tittar på oss och jamar att ”jag vill ligga i garderoben” då är det bara att öppna dörren och låta henne ligga där och sova. Hon fäller inte särskilt mycket hår så vi slipper ligga på ”ludna” lakan, hehe.

  1. Smidigt med en helt ljus katt. Min hane är mörk och honan är ljus med mörka fläckar och de fäller hår i mängder!

   1. Vi har försökt att begränsa hårfallet genom att vi kammar dem och borstar dem flera gånger om dagen, men som du själv vet, det hjälper bara delvis. En kul grej, Rasmus älskar att bli kammad och borstad, så om han fick bestämma, så skulle vi göra det varje timme, som han är vaken (knaskul katt, hehe).

 2. Ha-Ha!! 😀 Det där är väl bara så-å-å-å typiskt katter!?

  Synd att tentan inte gick som du ville, men går det fler tåg så är det ju bara att ta nya tag!

  Om det nu ens är ett måste att klara tentan/få betyg på kursen?

  För egen del har jag ”bestämt mej för” att tentor är rätt onödiga… Iallafall på de kurser som jag har gått nu på sistone, och vars innehåll inte är ett dugg relevant för mitt CV, men som jag ändå har velat ta del av. Mest för mitt eget höga nöjes skull då alltså – och gränsen för vad som är roligt går definitivt vid tentan!

 3. Våran katt Musse försöker ta sig in i garderoben men dörren är för svår för honom. Lämnar vi den på glänt så ligger han där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s