Höstfest i Bergianska

Det var kanonväder på höstfesten i Bergianska trädgården. Mycket folk och många var sugna på att shoppa plantor från alla försäljarna.

image

Jag har ju slutat köpa saker till trädgården men exets mamma fick ett par saker (ovanlig pelargonstickling och tulpanlökar). Hon och hennes karl ska ta hand om katterna ett par veckor och jag vill hålla dem på glatt humör 🙂

image

Kolla in kålavdelningen i trädgården! När jag försökte odla kålväxter på lotten gav sig allsköns odjur på plantorna. Hur gör Bergianskas trädgårdsmästare för att lyckas?

Jag fick också tillfälle att träffa C
som jag gick geologikursen med i våras. Hon är en så rar liten tant. Ska försöka bjuda henne och en till från kursen på middag i oktober. Man behöver boka in trevliga saker som kan lätta upp i höstmörkret.

Annonser

En kommentar

  1. Låter trevligt!!! Varför anordnas det aldrig något sådant här??? Eller rättare sagt: Varför får jag aldrig reda på såna arrangemang förrän efter att de har varit!? :-I Läste om något liknande i tidningen i början på veckan, som tydligen hade varit i helgen. Hade jag ingen aning om… Dock hade jag nog inte haft tid att åkt dit, får jag väl erkänna. Men iallafall! <:-)

    Förr handlade jag gärna plantor till höger och vänster, men numera är jag försiktig med tanke på risken att få med ägg från mördarsniglar… Bättre att köpa (eller tigga sej till!) frön och driva upp plantor själv istället! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s