Pralinmakeri

Jag har förstått att det är svårt att göra praliner, att det kräver noggrannhet och precision. Men att det skulle vara så här klurigt, det trodde jag inte. Min digitala termometer reagerade inte nog snabbt så tempereringen blev misslyckad

image

Det här är de finaste. De andra har ett snöflingemönster som visserligen är vackert men tyder på att tempereringen gick åt pipan.

Nåja, de smakar gott i alla fall. Skönhet är inte allt 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s