Alla gillar inte snö och kyla

Här har ni en katt som är extremt less på det vita och kalla.

image

När jag fick hem honom och hans syster igår så kutade de ut och in flera gånger för att undersöka tomtreviret. Idag vill ingen av dem sticka ut nosen. Det har ju snöat ganska mycket sedan igår kväll.

Hanen tittar längtansfullt på småfåglarna i trädet utanför och önskar troligen att det ska bli vår någon gång.

Annonser

3 comments

  1. Jag gör som katten. Sitter inne och tittar på småfåglarna genom köksfönstret. Det är halt och jäkligt så det går knappt att gå till soptunnan. Bläh !

  2. Här gjorde vintern entré igen igår. Får hoppas den inte blir mer långvarig nu än senast – när det nu var vi hade lite snö, nån gång i december väl…? Tyvärr snöar det utanför fönstret just nu, så att hoppas att den försvinner igen redan idag är kanske att hoppas för mycket…

    Svar: Den där kebab-smörgåstårtan jag gjorde i lördags, blev faktiskt riktigt god!! Kommer jag garanterat att göra fler gånger, men då ska jag tillverka kebabköttet själv från skratch. Den här gången köpte jag en påse fryst sådant, mest för att jag var osäker på hur det ska smaka och se ut. <:-) Receptet hittade jag på nätet, så blir du sugen så googla bara "kebabtårta"!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s