Tacos på asiatiskt vis

Rispappersrullar är fantastiskt goda och det är extra roligt att låta gästerna tillverka sina egna.

Jag och en väninna satt i flera timmar tidigare ikväll och pysslade med våra rullar. Jag hade gjort två olika såsar att doppa i och den som innehöll bland annat risvinäger, sesamolja och soja blev helt klart bäst.

image

image

image

Det är banne mig inte enkelt att få till en lagom stor och välformad rulle men jag gjorde tappra försök.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s